Strona korzysta z plików coockies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Warunki dostępu i przechowywania można określić w ustawieniach Twojej przglądarki
• przeznaczony do pracy ciągłej • przeznaczony do użytku w dużych sklepach, super marketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego • nowoczesna konstrukcja i zastosowanie zdejmowanej gardzieli z zestawem tnącym zapewnia wysoką jakość, niezawodność, wygodną obsługę, łatwość utrzymania w czystości oraz bezpieczeństwo użytkowania • gardziel, ślimak, nóż i sitko wykonane ze stali nierdzewnej • niezawodny napęd w postaci stalowej przekładni zębatej wypełnionej smarem półpłynnym daje dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas • dostosowany do współpracy z modułami kotleciarki „Ma-Ga” co umożliwia uniwersalne wykorzystanie zarówno jako maszyny do mielenia mięsa jak i kotleciark • elastyczna kompletacja poprzez możliwość wyboru maszyny z jednym z trzech rodzajów sitek o grubości oczek 4,5mm; 6mm lub 8mm • wydajność do 250 kg/h
W razie pytań prosimy o kontakt z oddziałami w Krakowie bądź w Łodzi :